menu
24 / Φεβ 23

Η Agrino υποστηρίζει το «9th Lycabettus Run»

Η οργανωτική επιτροπή του «9th Lycabettus Run», με γνώμονα να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στους αγώνες του Λυκαβηττού, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Agrino.

Η Agrino, η αγαπημένη μάρκα διατροφής, θα προσφέρει τις γνωστές ρυζογκοφρέτες της στον τερματισμό των αγώνων.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν στην αγορά, οι ρυζογκοφρέτες της Agrino αγαπήθηκαν από τους Έλληνες καταναλωτές γιατί συνδυάζουν τη σωστή διατροφή με την απόλαυση. Για πρώτη φορά υπήρχαν τόσες επιλογές, γλυκές και αλμυρές, για ένα νόστιμο και υγιεινό snack, για όλες τις ώρες τις ημέρας.

Οι ρυζογκοφρέτες Agrino παράγονται από 100% ελληνικό καστανό ρύζι και καλαμπόκι, δεν περιέχουν γλουτένη, είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και αποτελούν τα ιδανικό snack για μετά την προπόνηση.

Η παρουσία της Agrino στο «9th Lycabettus Run» υπογραμμίζει τη δέσμευσή της στην υποστήριξη του αθλητισμού και της υγιεινής διατροφής. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Agrino μετά την ολοκλήρωση των αγώνων.

Lycabettus Run 2024

Μετά την επιτυχία του " 8ου Lycabettus Run " που καθιέρωσε τον θεσμό , φέτος έρχεται το 9ο Lycabettus Run το οποίο αναμένεται ακόμα πιο επιτυχημένο και συναρπαστικό μιας και θα έχει πολλές περισσότερες εκπλήξεις.

Newsletter

Επικοινωνια

Address:
Κλεομένους 2, Αθήνα

Phone:

Email:
info@lycabettusrun.gr