menu
17 / Νοε 10

Το 4ο Lycabettus Run δίνει το παρόν στην ERGO Marathon Expo!

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun

Πιστό στο ραντεβού του με το δρομικό κίνημα, λίγους μήνες πριν συναντηθούν στον κατάφυτο λόφο του Λυκαβηττού, το 4ο Lycabettus Run θα δώσει το παρόν στην ERGO Marathon Expo. Από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου, για μία ακόμα χρονιά, μέσω του περιπτέρου της διοργανώτριας εταιρίας του Sportevent , θα έχει δυναμική παρουσία στην κορυφαία έκθεση που αφορά το τρέξιμο και τους λάτρεις του.

 

Στο περίπτερο 75, οι επισκέπτες της έκθεσης, θα μπορούν να πληροφορηθούν για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στο Lycabettus Run, από τις προϋποθέσεις συμμετοχής μέχρι τις ειδικές ανοιχτές προπονήσεις που προγραμματίζονται για να γνωρίσουν οι δρομείς τον αγώνα αλλά και το ανάγλυφο του Λυκαβηττού. Παράλληλα, θα δοθεί η δυνατότητα επιτόπου εγγραφής σε όσους ενδιαφέρονται να τρέξουν το Φεβρουάριο μαζί μας.

 

Πέρα από το Lycabettus Run, θα παρέχεται επίσης ενημέρωση και για τους υπόλοιπους αγώνες που φέρνουν τη σφραγίδα της Sportevent όπως το 2ο Veikou Trail. Η δυνατότητα επιτόπου εγγραφής ισχύει και για τους συγκεκριμένους αγώνες.

 

Τις ημέρες της έκθεσης θα κάνει πρεμιέρα και η ανανεωμένη ενημερωτική ιστοσελίδα www.sportevent.gr. Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του δρομικού κοινού, σχεδιάστηκε με γνώμονα την φιλική και άνετη πλοήγηση. Ο χρήστης θα μπορεί να αντλεί πληροφορίες εύκολα με χρήση φίλτρων , όπως καλεντάρι αγώνων, αποτελέσματα. Φυσικά θα συνεχίσει να ενημερώνετε με εξειδικευμένα επιστημονικά άρθρα.

 

Παρούσες στο περίπτερο θα είναι και οι προπονητικές υπηρεσίες SE Training, που μέσα από τα προγράμματα της βοηθούν μικρούς και μεγάλους να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση ενώ εκείνους που έχουν πάθος με το τρέξιμο να πετύχουν τον δρομικό τους στόχο τόσο στα 5 και 10 χλμ όσο και στον Ημιμαραθώνιο ή Μαραθώνιο.

 

Η έκθεση ανοίγει τις πύλες της για το δρομικό κοινό και όχι μόνο, την Πέμπτη 09/10.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της έκθεσης:

 

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου : 13.00 - 20.00 Παρασκευή 10 Νοεμβρίου : 10.00 - 20.00 Σάββατο 11 Νοεμβρίου : 10.00 - 20.00

 

Σας περιμένουμε!!!!

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα events που θα πραγματοποιηθούν στο περίπτερο της Sportevent θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.lycabettusrun.gr και στη σελίδα facebook www.facebook.com/lycabettusrun.

 

lycrunsp

Lycabettus Run 2024

Μετά την επιτυχία του " 8ου Lycabettus Run " που καθιέρωσε τον θεσμό , φέτος έρχεται το 9ο Lycabettus Run το οποίο αναμένεται ακόμα πιο επιτυχημένο και συναρπαστικό μιας και θα έχει πολλές περισσότερες εκπλήξεις.

Newsletter

Επικοινωνια

Address:
Κλεομένους 2, Αθήνα

Phone:

Email:
info@lycabettusrun.gr