menu
17 / Οκτ 11

Οι εγγραφές άνοιξαν! Η αντίστροφη μέτρηση για το 4ο Lycabettus Run ξεκίνησε!

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun

Το Lycabettus Run, η δημοφιλής διοργάνωση τρεξίματος που συνδυάζει τις ομορφιές του φυσικού τοπίου του Λυκαβηττού με την άσκηση, επιστρέφει για 4η χρονιά στις 25 Φεβρουαρίου 2018. Επαγγελματίες κι ερασιτέχνες δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στις διαφορετικές ασφάλτινες και χωμάτινες διαδρομές στην καρδιά της Αθήνας!

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ζήσουν την μοναδική αυτή εμπειρία είναι να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα μέσα από μια απλή και γρήγορη διαδικασία! Οι εγγραφές του 4ου Lycabettus Run άνοιξαν και είναι διαθέσιμες μέσα από τη σελίδας της διοργάνωσης www.lycabettusrun.gr. Οι ενδιαφερόμενοι αφού μπουν στην ειδική κατηγορία των εγγραφών, μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα που δίνεται στη σελίδα και να επιλέξουν το αγώνισμα όπου  επιθυμούν. Ακόμα, θα ορίζουν και το σημείο παραλαβής του αριθμούς συμμετοχής από τα 4 διαθέσιμα που προσφέρονται από την διοργάνωση.

Ως προς το οικονομικό κομμάτι της διαδικασίας, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στο απλό ή το ενισχυμένο πακέτο συμμετοχής. Το απλό πακέτο κοστίζει 15 ευρώ ευρώ τόσο για τις ασφάλτινες διαδρομές όσο και για τις χωμάτινες ενώ στην περίπτωση της σκυταλοδρομίας το ποσό ανέρχεται στα 12,5 ευρώ το άτομο. Οι παροχές με το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνουν μετάλλιο τερματισμού, κύπελλα (για τους νικητές των κατηγοριών), δίπλωμα συμμετοχής, τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και δωρεάν φωτογραφίες από τον αγώνα. Το ενισχυμένο πακέτο κοστίζει 20,5 ευρώ και περιλαμβάνει  μετάλλιο τερματισμού, κύπελλα (για τους νικητές των κατηγοριών), δίπλωμα συμμετοχής, τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, δωρεάν φωτογραφίες από τον αγώνα και τεχνικό μπλουζάκι σε μέγεθος που δηλώνει ο συμμετέχων.

 

LR02

 

Πέρα από τις ατομικές συμμετοχής διατίθενται και αντίστοιχες ομαδικές για γκρουπ 5 ατόμων και άνω. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας υπεύθυνος της ομάδας, ο οποίος εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών.

Σε αυτήν την περίπτωση, το απλό αντίτιμο συμμετοχής για κάθε μέλος της ομάδας ανέρχεται στα 12 ευρώ και θα λάβουν από τη διοργάνωση  μετάλλιο τερματισμού, κύπελλα (για τους νικητές των κατηγοριών), δίπλωμα συμμετοχής, τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και δωρεάν φωτογραφίες από τον αγώνα. Αντίστοιχα, μπορούν να επιλέξουν το ενισχυμένο πακέτο έναντι 20 ευρώ και να λάβουν μετάλλιο τερματισμού, κύπελλα (για τους νικητές των κατηγοριών), δίπλωμα συμμετοχής, τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, δωρεάν φωτογραφίες από τον αγώνα και τεχνικό μπλουζάκι.

Πέρα όμως από τη σελίδα του Lycabettus Run, οι δρομείς μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και μέσα από την πλατφόρμα Viva και τη διεύθυνση www.viva.gr. Εκεί, ανατρέχοντας στην κατηγορία των αθλητικών events θα βρίσκουν το 4ο Lycabettus Run ώστε να συμπληρώνουν την απαραίτητη φόρμα εγγραφής.

Σε κάθε περίπτωση, οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές μέχρι την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018.

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία

Δικαίωμα συμμετοχής στο 4ο Lycabettus Run θα έχουν μόνο όσοι έχουν πληρώσει το σχετικό αντίτιμο που επέλεξαν.

 

LR01

 

Μέρος από τα έσοδα κάθε εγγραφής, θα δοθεί μετά το τέλος του αγώνα για φιλανθρωπικούς σκοπούς που θα ορίσει η διοργάνωση.

Ο αγώνας απευθύνεται σε δρομείς που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Για ανήλικους, είναι απαραίτητη η προσκόμιση υπεύθυνης δήλωσης συγκατάθεσης από τον γονέα ή κηδεμόνα του.

Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών, οι εγγεγραμμένοι δρομείς θα παραλαμβάνουν τους αριθμούς και τα πακέτα συμμετοχής από 4 σημεία:

 

  • Lobby St. George Lycabettus Hotel
  • Κατάστημα New Balance - Εντός Εμπορικού Κέντρου “The Mall Athens"
  • Κατάστημα Outrun - Mαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο
  • Κατάστημα Top Cycles - Βασ. Αλεξάνδρου 72, Περιστέρι

 

Οι ημέρες και ώρες παραλαβής θα ανακοινωθούν σύντομα από τη διοργάνωση. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στο τηλέφωνο 2155553665 ή μέσω μέιλ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

LR03

 

Λίγα λόγια για 4o Lycabettus Run

Πρόκειται για έναν εναλλακτικό αγώνα τρεξίματος που διοργανώνεται  στο λόφο του Λυκαβηττού με την υποστήριξη του ξενοδοχείου Saint George Lycabettus Lifestyle Hotel και την υπογραφή της Sportevent. 

Εκμεταλλευόμενος το ιδιαίτερο ανάγλυφο της περιοχής, ο αγώνας διεξάγεται με διαδρομές σε δύο διαφορετικές επιφάνειες: την άσφαλτο και το χώμα. Και στις δύο περιπτώσεις, η αφετηρία και ο τερματισμός είναι κοινά μιας και τοποθετείται στην είσοδο του St. George Lycebettus Lifestyle Hotel.

Οι ασφάλτινες (road) διαδρομές περιλαμβάνουν δύο αποστάσεις, 5,5 και 11 χλμ. Είναι όλες κυκλικές οδηγώντας τους δρομείς να κινούνται δεξιόστροφα επί του περιφερειακού δρόμου του Λυκαβηττού. Ξεκινώντας μπροστά από το ξενοδοχείο, στην κούρσα των 5,5 χλμ οι συμμετέχοντες κάνουν δύο γύρους στον περιφερειακό δρόμο ενώ αντίστοιχα σ’ αυτήν την 11 χλμ πρέπει να ολοκληρώσουν τέσσερις γύρους.

Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και η σκυταλοδρομία Lycabettus Relay μήκους 11 χλμ. όπου δύο δρομείς πρέπει να καλύψουν ο καθένας 5,5 χλμ στον περιφερειακό του Λυκαβηττού δίνοντας την σκυτάλη με την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου στην άσφαλτο.

Οι χωμάτινες (trail) διαδρομές περιλαμβάνουν κι αυτές δύο αποστάσεις 4,5 και 9 χλμ.  Οι δρομείς ξεκινούν μπροστά από το ξενοδοχείο και για λίγα μέτρα τρέχουν στην άσφαλτο μέχρι να μπουν μέσα στον λόφο του Λυκαβηττού φθάνοντας έως και την κορυφή του, στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Η κούρσα των 4,5 χλμ ολοκληρώνεται με την κάλυψη ενός γύρου της διαδρομής ενώ αυτή των 9 χλμ απαιτεί δύο γύρους μέχρι τον τερματισμό.

Για την εξυπηρέτηση των δρομέων, θα στηθούν δύο σταθμοί ανεφοδιασμού εμφιαλωμένου νερού τόσο για τις ασφάλτινες όσο και για τις χωμάτινες διαδρομές.

 

Παράλληλα, στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με σημείο ελέγχου στην εκκίνηση και τον τερματισμό. Οι δρομείς θα φέρουν το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης (μιας χρήσεως) μαζί με το νούμερο τους, το οποίο ενεργοποιείται αυτόματα με το πέρασμα πάνω από τον ειδικό ηλεκτρονικό τάπητα.

Στον αγώνα προβλέπεται ιατρική κάλυψη με παρουσία ασθενοφόρου καθώς και πρωτοβάθμια περίθαλψη έκτακτων περιστατικών.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, υπάρχει η απονομή κυπέλλων στους τρεις πρώτους κάθε ηλιακής κατηγορίας, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα για όλους τους δρομείς δημοσιεύονται στη σελίδα της διοργάνωσης www.lycabettusrun.gr σε πραγματικό χρόνο ενώ από την επόμενη μέρα στον ίδιο ιστότοπο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν οπτικοακουστικό υλικό από το Lycabettus Run.

 

lycrunsp

Lycabettus Run 2024

Μετά την επιτυχία του " 8ου Lycabettus Run " που καθιέρωσε τον θεσμό , φέτος έρχεται το 9ο Lycabettus Run το οποίο αναμένεται ακόμα πιο επιτυχημένο και συναρπαστικό μιας και θα έχει πολλές περισσότερες εκπλήξεις.

Newsletter

Επικοινωνια

Address:
Κλεομένους 2, Αθήνα

Phone:

Email:
info@lycabettusrun.gr