menu
17 / Μαρ 11

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής υποστηρικτής του αγώνα | 3rd Lycabettus Run Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής θα είναι υποστηρικτής και θα στηρίξει τις προσπάθειες των δρομέων που θα συμμετέχουν στο 3rd Lycabettus Run.

 

Το κόκκινο και μπλε χρώμα στο έμβλημα της ομάδας είναι το μόνο κοινό που έχουμε με το superman! Δεν είμαστε υπέρ-ήρωες, δε θα σώσουμε τον πλανήτη.

 

Είμαστε εθελοντές! Απλοί άνθρωποι που προσφέρουν τον ελεύθερο χρόνο, τις γνώσεις και την εμπειρία τους, στελεχώνοντας μια ομάδα που παρέχει οργανωμένη βοήθεια σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, σε συνεργασία με κρατικούς και άλλους φορείς.

 

Στόχος μας είναι η συμμετοχή στην οργάνωση, το συντονισμό και τη πραγματοποίηση επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης σε ξηρά, υγρό στοιχείο και αστικές καταστροφές.

 

Κι εν καιρώ «ειρήνης» δεν μένουμε αδρανείς. Πέρα από τις συνεχείς εκπαιδεύσεις, δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της πρόληψης και της ενημέρωσης των συμπολιτών μας σε θέματα πιθανών κινδύνων.

 

Σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΟΔ Αττικής σκοποί της είναι:

Η παροχή βοήθειας στο κοινωνικό σύνολο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, η αντιμετώπιση κάθε είδους καταστροφών φυσικών, τεχνολογικών ή άλλων και η δραστηριοποίησή του στις φάσεις της πρόληψης, της άμεσης επέμβασης, της αποκατάστασης και της ανοικοδόμησης.Η συμμετοχή στον πολιτικό σχεδιασμό και προστασία, όπως αυτή ορίζεται από την ισχύουσα νομοθεσία και η συνεργασία με κρατικούς ή άλλους φορείς.

 

Η εκπαίδευση σε διαδικασίες διάσωσης - αυτοδιάσωσης, παροχής βοηθείας, Πρώτων Βοηθειών και συναφών θεμάτων.

 

Είμαστε μέλος της ΓΓΠΠ και θα μας δείτε δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη.

 

www.eodathens.gr

 
 

Σας περιμένουμε όλους να τρέξουμε στην ομορφότερη διαδρομή της Αθήνας. Στις 12 Μαρτίου η κορυφή της πόλης σε περιμένει!

Run The Hill

 

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

 

 

Lycabettus Run 2024

Μετά την επιτυχία του " 8ου Lycabettus Run " που καθιέρωσε τον θεσμό , φέτος έρχεται το 9ο Lycabettus Run το οποίο αναμένεται ακόμα πιο επιτυχημένο και συναρπαστικό μιας και θα έχει πολλές περισσότερες εκπλήξεις.

Newsletter

Επικοινωνια

Address:
Κλεομένους 2, Αθήνα

Phone:

Email:
info@lycabettusrun.gr